ОТВОРЕН САЈАМ СПОРТА И ОМЛАДИНЕ У НОВОМ САДУ

17.10.2023

          Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин и начелник Градске управе за спорт и омладину Властимир Мастиловић присуствовали су отварању Сајма спорта и омладине који се одржао дана 13.10.2023. године у временском периоду од 9 до 18 часова на Новосадском сајму. Манифестација је организована уз подршку Града Новог Сада, Градске управе за спорт и омладину и Покрајинскoг секретаријата за спорт и омладину, а реализована у сарадњи са Градским спортским савезом, Савезом за школски спорт Града Новог Сада и Новосадским омладински форумом. Догађају су присуствовати министaр спорта у Влади Републике Србије Зоран Гајић, помоћницa министра туризма и омладине у Влади Републике Србије Иванa Антонијевић и покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста.

 Посетиоци су имали прилику да виде и упознају успешне спортисте, погледају приказе различитих спортова и опробају се у њима.

 Први пут су ове године на Сајму спорта и омладине у сарадњи са Новосадским омладинским форумом учествовали и представници удружења младих, удружења за младе и њихових савеза који су реализовали различите садржаје за младе у Граду Новом Саду, а значајан допринос био је од стране Канцеларије за младе Града Новог Сада и Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Града Новог Сада, које су своје активности представиле у зони: Међусекторска сарадња, под називом: „Упознај се са канцеларијама градске управе“.

 

У прилогу су фотографије сачињене од стране Министарства спорта.


https://diponegoro-pahlawan.perpusnas.go.id/slot-gacor/
baji live sign up Baji Live Signup Casino Online